Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haiku ~ Rhododendron

~¤~

Morgonrodnaden
i alla rhododendron
är morgongåvor

LPWJ 17/11/09




Bunden vers (Haiku) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 653 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-11-18 15:39



Bookmark and Share


  Yrre VIP
Denna tycker jag om!!
2010-02-23

  Ulf Lagerholm
denna är mycket vacker, förutom det undersköna fotografiets matchning mot texten noterar jag leken, alla dessa cirkelformade och jublande "o;n", alliteration heter det ju

jag lyfter min hatt
2009-11-18

    Jnåt
mycket fin komposition!
2009-11-18

  Bibbi VIP
Skön.
2009-11-18
  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP