Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TrippelRimHaiku ~ Wilda Wästerns Walentinesbrev

~*~

Förr skrevs det ned med
penna i brev som sedan
togs flera veckor

med diligenser
eller tågens postvagn ned
i tunga säckar

nu skriver vi med
avbrottsrisk för el väl än
ned samma tankar

LPWJ 18/11/09




Bunden vers (Haiku) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 748 gånger och applåderad av 10 personer
Utvald text
Publicerad 2009-11-18 16:43



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Skriver under på Ulf Lagerholm här.
2010-03-22

  Yrre VIP
Fyndigt och bra reflekterat!
2010-02-23

  L Patrik W Johansson VIP
vila på än i andra raden

betydelsen är att elen kan gå numer

väl = välan
än = ännu

"ned samma tankar"

nu skriver vi med
avbrottsrisk för el väl än
ned samma tankar

Be well,
LPatrikWJ
2009-11-19

  Gunnel Eriksson VIP
Tredje versen får jag ingen ordning på.
Den är konstig!
2009-11-19

  Ulf Lagerholm
jag kan godmodigt registrera din lek med versens mått, jag uppfattar dig som en person som älskar språk, dessutom anlände en tanke som triggades fram av din text, när man tänker på din redovisade postdilligens, kontra det cybersnabba elektroniska meddelandet, visst var det mer spännande med den utdragna logistiken, avsändarens känsla, den upp till öronen förälskade, som upprymd kunde föreställa sig att den sigillförslutna kyssen nu var på väg, men ännu inte nått riktigt fram

mycket gott detta
2009-11-18

  L Patrik W Johansson VIP
Nyckeln till den här är ett musikaliskt samspel mellan ned/med

bägge i första raden, tomt i andra o tredje :
första och andra, tomt i tredje :
första och tredje, tomt i andra

Be well,
LPatrikWJ
2009-11-18
  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP