Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inhalerar dig - självplågeri

Ibland sprayar jag min halsduk med Prada för att kunna andas dig hela dagen. Sveper svart cashmir tätt runt halsen. Inhalerar din doft och ignorerar din frånvaro. Låter minnen väckas om din nacke, din bröstkorg och våra läppar.

Sen tvättar jag den ren i 30 grader utan centrifugering. Tömmer den på ditskvätta minnen och tar fram min Coco mademoiselle.




Låter dem inte blandas trots att jag vet hur väl de kompletterar varandra.




Övriga genrer av malin...
Läst 198 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-18 20:55



Bookmark and Share


    sårosa
vackert ..
2009-11-18
  > Nästa text
< Föregående

malin...
malin...