Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Be mig att gå

c'est fini

It's over

I mitt hjärta

Behöver
en spark i baken
för att ta tag i något
som jag vet är över

men jag behöver
någon annans ord i mina öron
för att lyssna
och för att våga

jag vill att du ber mig att gå

du ger mig så mycket utrymme
du har inga galler vid mina sidor
men jag känner mig ändå som i en bur
för inte ens mina känslor kommer ut

jag är fast i vad folks ögon vill ha
och jag är fast i döda konversationer
jag är fast i en framtid och i andras planer

om du älskar mig, be mig att gå







Fri vers av Pyrén
Läst 225 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-11-19 04:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pyrén
Pyrén