Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Genant gatlopp i natten!

Jag hör steg
jag springer
nej jag rusar!

Nån kommer efter
jag skyndar på!
Fortare! Fortare!

Stegen kommer närmare
jag ökar takten
jag känner flås
i nacktrakten!!!

Du... hör jag en röst säga...

Jag vågar inte vända mig om
ingen mansröst jag känner igen
nästan hemma!

Lätt dunk på ryggen...
Va´ en stygg en...

Vänder mig om i farten...

En hand sträcks fram mot mig...
I handen ligger en handske...
MIN! MIN! MIN!






Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 291 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-11-19 09:25



Bookmark and Share


  Näckrosen
vilken tur att han hittat handsken, har själv upplevt detta haha lite obehagligt men en komisk känsla när man väl inser att man hade fel. :)
2009-11-19

    Maria Malm
Tur! Ibland jagar man upp sig i onödan!
2009-11-19

  lodjuret/seglare VIP
jo, generande nog är man ofta rädd i onödan, gillar verkligen läsningen av denna text, ryser in i märgen
2009-11-19

  genni VIP
Början till en thriller som slutar mycket bra!
2009-11-19
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt