Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om och om igen

Tänka om
Omtanke
Tyckt om
Omtyckt
Lotta om
Omlott
Steka ägg
Omelett
Om igen
Omtenta
Äpple
Omena
Sörja
Omsorg
Krånglig
Omständig
Ändra
Omvandla




Fri vers av Anjeska
Läst 222 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-11-19 16:30



Bookmark and Share


  mare VIP
Kul att läsa :)
2009-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Anjeska
Anjeska