Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi syns ej så ofta

Tiden går

ytterligare en månad har gått

snart är det jul

vi ses ej så ofta

saknad vad är det

ensamhet vad är det

frihet

det är att ej synas så ofta




Fri vers av byrålådan
Läst 189 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-19 19:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

byrålådan