Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
den här dikten är till min underbara bästa vän!!!!!!!!


Linn



du finns alltid där!
tröstar mig när jag gråter.
ställer alltid upp för mig.
skrattar med mig och inte åt mig.
ger mig alltid en anledning till att leva.
skulle aldrig såra mig.
vet vem jag är.
torkar mina tårar med ord.
dom orden är
något ovärdeligt.
jag vet att vi har haft många konsversationer
som vi har varit oense om
men jag vill att du ska veta att du betyder allt för mig
det var du som pratade med mig när jag var ensam och osynlig
det var du som hjälpte mig bygga upp mitt självförtroende
jag vet att jag alltid kommer vara din bästa vän och jag din
min älskade vän Linn

jag vet inte om det är så längre.....




Fri vers av angel on earth
Läst 191 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-19 20:00



Bookmark and Share


  LivetDödadeSjälen
Moa jag börjar seriöst att gråta.
=')
Det är så jävla fint
jag kan inte leva utan dig, gmn!
<3333
2009-11-21
  > Nästa text
< Föregående

angel on earth
angel on earth