Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förför mig

Försvara mig
från mig
förvara mig
med dig
förstå mig
försök
förmå mig
förmana mig
att inte
förgöra mig
försvåra för mig
att alltid
förmedla
mörker

Förvåna mig
förbluffa mig
ha förbarmande
över mig
förbruka mig
kärleksfullt

DU

med förtur
att förföra mig





Fri vers av Lénon
Läst 271 gånger
Publicerad 2005-10-20 11:12



Bookmark and Share


  Teresia Ridell
Tjusigt !
Riktig innerlig bedjan på ett behagligt sätt.
2005-10-20
  > Nästa text
< Föregående

Lénon