Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Överleva


Vaknar och huvudet känns som ett västsvenskt snökaos. Drömmarna mörbultar mig. Dagens timmar sliter och drar. Helg, men arbete väntar. Längtar. Tid. Obokad tid. Har släppt nästan allt. Kläderna vid mina fötter. Disken i hon. Effektiviteten att fånga varje feminutare och göra dem till något innehållsfullt ligger bakom mig. Saknar. Passiviteten hämmar seratoninflödet. Det basala livsnödvändiga fortsätter. Hjärtat dunkar. Lungorna fylls, töms.




Fri vers av Sofie Viktoria
Läst 276 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-11-20 11:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sofie Viktoria
Sofie Viktoria