Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt med åsikter om klyschor och talesätt


Visdom

så många ord
vid de klokas bord
visdomens smala väg
en kletig rörig deg
äckligt smörigt smord

en slags förnuft
utav konstgjord luft
som alla vill andas
orden ska bandas
att förstå är så tufft

är det förnuft, så säg
när de smäller i dig
en kraftig järnstång
av skramlig jargong
men du inser nog ej




Fri vers av Ronnie Aspbäck
Läst 284 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-20 16:05



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Jag spjärnar in något som liknar klokhet
det när mitt medvetande och äter sig
ion min natur
hela mitt inre dväljs i klokhet
och det är då jag inser att det enda som
kan rädda mig är en gnutta galenskap
2009-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Ronnie Aspbäck
Ronnie Aspbäck