Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Funderar kring hur samhället och tekniken ständigt förändras


det hundraåriga gapets missförstånd

Om vi kunde hämta människor hit från andra tider
Och vi tog hit en industriarbetare från 1913
Gav han en lägenhet och ett jobb
Kanske att han undrar
varför de två semlorna i kylskåpet på jobbet som han åt
Hette Ragnar och Anette

Om vi kunde hämta människor hit från andra tider
Och vi tog hit en tolvåring från 2113
Gav han en skola och en smarttelefon
Kanske att han undrar
Varför mobilen han kastade iväg aldrig blev något flygplan
Fast han la på flygplansläge




Fri vers (Fri form) av Ronnie Aspbäck
Läst 216 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-01-19 21:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ronnie Aspbäck
Ronnie Aspbäck