Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Helgoasens hägring

Äntligen är helgen här, efter lång och trägen väntan.

Många tankar runt jag bär, lättas nu i slut på längtan.

Är av tunga bördor böjd, utav jobb och stress i mängder.

Men nu är helg och jag är nöjd, som i paradisets ängder.

 

 




Fri vers av Susy Q
Läst 310 gånger
Publicerad 2009-11-20 18:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Susy Q
Susy Q