Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tysta ord

Tyst och stilla är rummet utan ljudet från tangentbordet,

där hon då och då förlöser horder av det skrivna ordet.

Men en vacker dag sätter hon fart på skrivandet igen,

tills dess får vi vila och bara vara. Vi ses igen min vän!




Fri vers av Susy Q
Läst 564 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-02-15 10:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Susy Q
Susy Q