Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljusa rum

Tänk, jag har köpt en ny matta, ja du kan bara inte helt fatta,
hur fint det blev här hos mig, ja man kan bara tänka sig.

För jag har ett projekt på gång, som pågått under tid så lång,
att ljusa upp i mitt vardagsrum, så att känslan ej är så skum.

Jag startade upp med ett sofföverdrag, ljusbeiget var ett förslag,
det gick undan och näst intill klar, hade jag bara armstöden kvar,
då gick musten och inspirationen ur, projektet väntar nu på sin tur,
att nu få bli helt färdigsydd och min blå soffa ge ett beskydd.

Nu min matta så mjuk och så fin, och en ljusare panelgardin,
ska få min inspiration att åter uppstå, så jag in där med glädje kan gå. 

Förvandling av mörkt murrigt rum till ljus och skön, vacker dröm,
är sånt som ger mer energi och sprider en ljuv harmoni.




Fri vers av Susy Q
Läst 474 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-03-02 14:16



Bookmark and Share


  Mangal VIP
Uppfriskande inredningspoesi. Fattar inte hur du får till det!
2010-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Susy Q
Susy Q