Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våren sipprar in i själens skrymslen

En vacker dag

har vistat sig för världen

idag

Solens strålar har

silat sig ner

mellan skira blad på träden

ner till nyfött gräs

på marken

Livet och kraften

tar fart

Våren är här

sommaren kommer

snart

 




Fri vers av Susy Q
Läst 489 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-05-11 19:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Susy Q
Susy Q