Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Berört hjärta

Den värme jag känner

när du

lägger din hand

på min

tinar

min frusna

själ

Den godhet jag ser

i

dina ögon

ger mig

modet

att

våga känna

Den kärlek du ger

när

din famn

omsluter mig

får

mitt hjärta

att

sjunga




Fri vers av Susy Q
Läst 479 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-26 16:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Susy Q
Susy Q