Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Julepyssel

Inför julekvällen vi pyntar och står i,

vi prydligt lägger fällen och glöggen häller i.

Tomtar ställes på sin plats, Bing Crosby tar sin ton,

vi kärven hänger ut i träd till fåglar utan bon.

Julkorten på lådan läggs och klappar de slås in,

alla ljusen tända är och jag hos vännen min.




Fri vers av Susy Q
Läst 482 gånger
Publicerad 2009-12-23 08:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Susy Q
Susy Q