Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rensarångest

Rensa rensa slänga, bort med gammal känga,
ut med gammalt in med nytt, lämna saker som betytt.
Gamla känslor upp jag rör, mitt inre ropar i ett kör,
nya processer väcks till liv, behöver byta mitt motiv.
Tårar trilla, kassar fylls, se att inte fel beskylls.
Behöver fasen genomgå för att åter lugnet få.




Fri vers av Susy Q
Läst 498 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-12-20 17:50



Bookmark and Share


  stenen/ Yv Ericsson
hihi. känner igen. då jag just bytt bostad. och min son (17år) absolut inte vill ha något med. från det "gamla" livet.
2009-12-20
  > Nästa text
< Föregående

Susy Q
Susy Q