Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

22:50

 

man kan försöka

bedöva hjärtat med

fett och socker

 

jag ville vrida ur mitt

men vågar bara

sitta

stilla stilla

 

här

 

 




Fri vers av molly crayons
Läst 199 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-20 22:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

molly crayons
molly crayons