Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hur en knakande markis kan bli till troll som vill in

 

hur underskönt

knapparna som skyddade hjärtat

öppnades upp

en efter en

 

och livets kinder lyste gyllenskära

 

intill mig låg du

som flanell

 

du som smeker mig

med varje din avsikt

 

lever innanför

mina ögon

 

du gav mig allting annorlunda

och stillade stormarna

 

nu måste du

skynda dig hem

förstår du

 

jag har funnit

en gammal mörkrädsla

 

inatt

 

 




Fri vers av molly crayons
Läst 934 gånger
Publicerad 2009-11-21 02:48



Bookmark and Share


    Virtute
vilket slut! snygga metaforer, gillar speciellt :

"hur underskönt

knapparna som skyddade hjärtat

öppnades upp

en efter en"

och


"intill mig låg du

som flanell"

lysande!
2009-11-21
  > Nästa text
< Föregående

molly crayons
molly crayons