Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När känslorna vill tala ut..


Ensamheten

Snälla
Älska mig
Har varit så ensam
Utan dig

Det har hänt så mycket
Mitt hjärta dog när du försvann
Men du är tillbaka
Håll om mig

Snälla

Jag älskar dig..

Vänd inte ryggen mot mig igen
Du behöver inte förklara
Då slipper jag berätta
Om det som hände när du var borta

Snälla gå inte iväg igen
Avlägsna dig inte
Klarar inte att stå i hörnet själv igen

Varför kan du inte stanna?
Älskling?

Jag blöder igen
Du krossar mig invärtes
Sluta trampa på mig
Kom inte tillbaka om du inte ska stanna

Egentligen hatar jag nog dig

Jag födde en son
Han är borta nu
Du hann aldrig träffa honom
Du var borta då

Han hete Theo
Han är bland änglarna nu
Han älskade mig åtminstone




Fri vers av FanaticaNr1
Läst 473 gånger
Publicerad 2005-10-20 14:13



Bookmark and Share


  SMLU
Riktigt fint skrivet, verkligen!
2007-02-12
  > Nästa text
< Föregående

FanaticaNr1
FanaticaNr1