Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I natt är jag fri

Nu när jag ser tillbaka
gissar jag
Du var för mig
och jag för dig
men bara för att lära

Jag gav hjärta
du gav sot
som jag vägrade se
innan hela jag var svart

Bryta ner går fort
bygga upp
på spillror går
men dock inte så fort

I kväll klär jag mig
i nattens färg
från topp till tå

Jag möter verklighet
naken
utan rädslor

Jag är fri




Fri vers (Fri form) av Vilsen Annette-hittar vägen
Läst 204 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-11-21 18:06



Bookmark and Share


  aol
så rakt öppet livsbejakande vackert
2010-02-09

  lodjuret/seglare VIP
härligt livsbejakande text
en frihet att söka sig
för eget självförverkligande
är en skön sak vi inte alla klara av
att tänka sig att söka, dessvärre
men de som gör det är att gratulera
2009-11-26
  > Nästa text
< Föregående

Vilsen Annette-hittar vägen
Vilsen Annette-hittar vägen