Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en gång är ingen gång två en slump, tre däremot befäster identiteten i alla sorters kulturarbeten




Brukskultur

~*~

Vem gör mest nytta
den som skrivit tre böcker
den som gjort tre filmer
eller den som spelat in tre skivor
eller kanske en kombination därav
många möjliga projekt som livet är mest
du behöver inte välja mellan antingen eller
du kan göra både ock
eller allt
eller ingenting
leta alltid efter ett tredje alternativ

LPWJ 21/11/09




Fri vers (Prosapoesi) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 355 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-11-21 18:17



Bookmark and Share


  thyra
Att se möjligheterna i kreativiteten, bjuder på allehanda alster i olika genrer!

Finskrivit!
2009-11-21
  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP