Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du var den enda för mig och hon var den enda för dig

På måndag tänker jag lite smått på dig
På tisdag sover jag på bort hela dagen
På onsdag gör jag inget annat än hatar mig
På torsdag tar jag mig i kragen
På fredag kommer jag hem efter ännu ett ligg
På lördag röker jag upp alla mina cigg
På söndag känner jag mig morgonpigg

Sedan börjar allting om på måndag igen
det är samma visa varje vecka
försöker prata ut om det med en vän
men jag verkar bara avskräcka

jag har sett dig ute på torget med din nya
hon är vacker och förmodligen snäll
jag är glad för er och eran nya lya
men själv är jag fast i en emotionell cell

din mor var så snäll och lät mig veta
att ni ska få barn i maj
vet du? jag hoppas ni båda blir feta
jag skickar ett ton blåbärspaj
hoppas ni inte upptäcker giftet
som jag i pajen gömt
jag hoppas ni dör innan årsskiftet
och att allt detta blir glömt

jag kan inte säga lycka till
för allt detta skadar min själ
så nu ger jag dig vad du vill
jag ger dig mitt farväl




Fri vers av anapanda
Läst 298 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-11-21 18:25



Bookmark and Share


    Nicklas VIP
en emotionell cell... tror faktiskt jag är fast i en sådan också.

Jag gillar det här, och jag kan känna igen mig i känslorna du beskriver. Blä på dessa känslor.
2009-11-21
  > Nästa text
< Föregående

anapanda
anapanda