Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lismandets dilemma





Knasig, fnasig, ack så förgasig,
kärringa liknar en äppleskrott.
Tar sig en toddy, iklädd i boddy,
smörjer sig sedan i valfläskflott.





ME/09




Fri vers av Madjori
Läst 178 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-11-22 00:50



Bookmark and Share


  tom boreland
precis så
2009-11-22

  lodjuret/seglare VIP
man får väl förmoda att den häringa 'reklamen' som börjat poppa upp som schwampar ur jorden inför valet av politiker kan ligga bakom den här lustigt olustiga täxten...
snygg du är i den där musklädseln...
2009-11-22
  > Nästa text
< Föregående

Madjori
Madjori