Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

älskling, jag mår bra nu

Älskling, de orden du sade till mig
har fastnat i mitt minne
och de försvinner inte
någonsin

och de kramarna jag fick av dig
du gjorde mig varm
ända in i själen
och hur ska jag kunna leva vidare så kall som jag är nu?

jag drömde om dig inatt som jag ibland gör
du höll min hand i regnet
och viskade
jag älskar dig

jag kommer inte glömma dig
men jag låter dig gå
jag kommer leva ett halvt liv utan dig
men jag lever det ändå

om jag fick chansen skulle jag hålla om dig en sista gång
om jag kunde skulle jag kyssa dig som aldrig förr
du förstod inte vad jag kände
för dig gjorde jag allt det jag aldrig gjort för någon

jag önskar jag kunde säga farväl men jag älskar dig
och även då du är borta kan jag känna dig här hos mig

jag drömde om dig inatt som jag ibland gör
du höll min hand i regnet
och viskade
älskling, jag mår bra nu




Fri vers av anapanda
Läst 374 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-11-22 01:42



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
en underbar kärleksam o känslosam skapelse som när närhet o tanke.
2009-12-02

  Tody
jag vet hur det känns...
är långt borta från den person ag gillar mest just nu...
och min bästa väns pojkvän dog nyligen...
smärtan kan man inte riktigt beskriva...men det är just det du har gjort...tack
2009-11-22

  Tino
Vissa texter fångar än. Frattis!
Stark text väldigt lågmäld och vacker.
Bra upplägg och det flöt på bra.
Du är onekligen duktig, fortsätt skriv!
2009-11-22
  > Nästa text
< Föregående

anapanda
anapanda