Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
mjo, ännu en dikt om hur det känns för mig... det har bara gått fyra av de 7 veckorna...men snart så kommer jag tillbaka och då ska det allt bli intressant XD


Långsamt men säkert...

tiden bara rinner ur mina händer,
långsamt men säkert...

bilderna jag har haft i min hjärna,
så värdefulla för mig,
tynar bort,
långsamt men säkert...

hur dina beröringar kändes,
bleknar,
långsamt men säkert...

din lukt som jag kände vart jag än gick,
fläktas bort,
långsamt men säkert...

men då och då,
om bara för några sekunder,
så minns jag det igen.

hur du ler mot mig,
hur du smeker mitt hår,
hur du kramar mig hårt,
hur jag borrade in min näsa vid ditt bröst,
doften som hade dränkt min kudde,
långsamt men säkert...




Fri vers av Tody
Läst 411 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-22 02:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tody
Tody