Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
läs inte denna text om du inte klarar av psykiska problem. det kan kännas ännu värre eftersom detta är en del av mitt liv.


Panik Ångest

Det måste inte ha hänt nåt stort,
ibland räcker det med ett litet sms:
"Jag kommer inte ikväll."

knuten i bröstet
trycker undan lungorna
så det blir svårt att andas.

den tryckande känslan
att inte kunna få luft,
gör så att du skakar.

kylan som börja sprida sig
från huvudet till armarna
och ner i magen.

all färg försvinner ur ansiktet
och blicken blir tom,
stirrar på en inte existerande punkt.

benen bär inte längre
och jag sjunker ner på golvet
och börjar vagga fram och tillbaks
försöker att återfå kontakten med verkligheten.

tomheten i det inre är skrämmande tomt...

detta kallas i läkartermer för Panikångest attack,
för mig är det ett frysande helvete.




Fri vers av Tody
Läst 702 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-03-24 14:10



Bookmark and Share


  Yrre VIP
naket och rakt beskrivet.
2010-11-10

    Mattias.
känner igen det, bra skrivet!
2010-03-30

    ej medlem längre
inte bara för dig,
bra skrivet
2010-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Tody
Tody