Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kom på titeln och ville skriva nåt bara XD det märks nog :/


Med vingarna blå

Med vingarna blå
styr jag över molnen.

Med vingarna blå
känner jag mig fri.

Med vingarna blå
är jag ingen ängel.

Med vingar som är blå
är jag unik.




Fri vers av Tody
Läst 351 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-03-23 11:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tody
Tody