Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pain of Lonliness II

How is it possible to feel all alone althought you have people around you??




Fri vers av Tody
Läst 336 gånger
Publicerad 2010-03-09 23:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tody
Tody