Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

You

your hot breath striking my chin,
your unshaved beard tickeling my neck,
your lips kissing the back on my head,
your hands moving along my body,
your hips pressing to me.

i will not forget.




Fri vers av Tody
Läst 429 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-03-05 14:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tody
Tody