Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

druidiskt

midvinterdagen
ligger grå

besvärjelsedag

sollockardag

vi tänder eld
ett bål

värmer oss
ropar solen åter

dricker försoningsskål

hoppas på
morgondagen




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 175 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-11-22 11:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP