Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Edward, jag förlåter dig aldrig för att du dödat oss båda

edward
du tog mitt liv när du tog ditt
den natten på bron
(förlåt mig, jag lämnar dig aldrig)
jag kom för att be om förlåtelse
men jag kom för sent

du hade redan förenats med det iskalla vattnet
och det var du den natten som bad mig
om förlåtelse




Fri vers av anapanda
Läst 293 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-22 14:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

anapanda
anapanda