Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

november 2009

 




Falska tungors skådespel

Jag applåderar

åt ditt skådespel

så vackert

med falska tungor

Det klingar så läckert

att jag nästan tror att det är sant

 




Fri vers av Lindsy
Läst 183 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-11-22 15:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lindsy
Lindsy