Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Just mig


nära

vinden

viskar


ta mig

Mig




Fri vers av Myself
Läst 295 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-11-22 20:49



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Så fint den viskar vinden och orden ger många tankar.
2009-11-28

  Bengt VIP
tänk, det är nog det sista sinnet man vill förlora. Måste nog gå ut och lyssna till vinden en stund
2009-11-28

  Mr Lindemann VIP
Läppja in delaer av de andre
i att ta på varandra
då bris nås in i det som
då var
2009-11-22
  > Nästa text
< Föregående

Myself
Myself