Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

uttråkad tänker jag delta i Filip & Fredriks pokerturnering ikväll för andra Söndagen, så har ni PokerStars klienten kan ni titta från 22.15; nick: lordparz Förra söndagens resultat att slå 649 av 2512




Senryu ~ Poker

~*~

musik har tolvtons
stämmor - haiku har sjutton
poker femtiotvå

LPWJ 22/11/09




Bunden vers (Haiku) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 602 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-11-22 21:26



Bookmark and Share


  L Patrik W Johansson VIP
jag tänkte mest på Schönbergs
tolvtonsteknik

=)

jag har spelat poker sen jag var liten
men först nu är det många andra som
också gör det
min största brist där är att jag tycker
synd om de som förlorar...inte så bra i en turnering kanske men bra annars att ha sympati

därför spelar jag mot mig själv enbart
och mitt senaste resultat

Be well,
LPatrikWJ
2009-11-22

  thyra
Lycka till! Tänkte på "Deck of cards" när jag läste sista raden :)
2009-11-22
  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP