Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som så mycket annat kan man döda en kropp men själen finns kvar och det gör även min kärlek till mitt bortrövade barn




Du får inte

Du får inte komma ihåg mig eller hur...

Du får inte ens nämna mitt namn.

Du får inte tänka på mig och de stunder

som vi hade.

Du får inte ens drömma om mig.

Jag kan bara säga en sak,

Jag kommer aldrig att glömma dig!

Jag drömmer om dig.

Tänker ofta på dig,

säger ditt namn varje dag.

Även om jag inte får träffa dig, prata med dig, så finns

du i mitt hjärta dygnet runt.

Jag blev bestulen på dig mitt barn.

Han tog död på mig som så många andra gånger,

men han kan aldrig ta död på min kärlek till dig mitt barn.

Jag vet att du kommer hem en vacker dag, för jag kommer aldrig sluta hoppas och jag kommer aldrig sluta älska dig.

Jag ger aldrig upp som du sa.




Fri vers av Näckrosen
Läst 334 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-23 08:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Näckrosen
Näckrosen