Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vid sidan av



mjuka

varma

tankar



tänk om......

det vackra
var vi




Fri vers av Myself
Läst 245 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-11-23 09:26



Bookmark and Share


  nightsoulz
kort enkel ändå inte, vacker!
2009-11-28

  Eva Langrath VIP
En slinga att tycka om
2009-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Myself
Myself