Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Möjligt ibland omöjligt!

Det är, som att sjösätta en båt
eller föda ett barn att skriva en dikt
orden får många gånger värkas ut
och har man tur får man till den bit för bit
och man blir glad, nu har man nått ända dit
fått till en vers! Då säger nån denna går ju kors
och tvärs, vilken pärs, skriv om det var ju bara skit!

Javisst jag skriver om...

En kondiskund från Lilla Röd
han beställde kaka men helst spröd
men expediten sa:
-För en tia får du sex, ja...
-Tack! Då bryr jag mig inte alls om bröd...






Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 315 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-11-23 18:37



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Du rara söta så fick du mig att skratta igen. Och värken när orden skall fram den känns allt igen......
2009-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt