Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jay- Z vägrade

att stå tillsammans med Victorias Secrets modeller på scen i respekt för sin kärlek till Beyonze, stod det i tidningen idag
Kom igen Jay!
Kom igen nu skrek modellerna
Men han vägrade
Han ville inte sända ut fel signaler till sin älskade
För det är henne som han älskar
Hon och ingen annan
Men så har han ju också redan en av världens vackraste kvinnor
Ingen defekt där
Respekt till Jay-z
Jag avundas dig lite...
HI HI

Jay- z vägrade.....

Ken Cassel
23/11-09.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 224 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-23 18:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel