Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sveriges bästa grupp (och en av de mest uppmärksammade av svenska band i amerikanska specialist skivaffärer) Kebnekaise var på turné igen för ett par somrar sedan runt om i landets bygdegårdar mm Bilden: andra skivan från 1973


Senryu ~ Kommersiell Musik kontra Kvalitativ

~*~

Festivalsorg när
Gyllene Tider spelar
ej Kebnekaise

LPWJ 22/11/09




Bunden vers (Haiku) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 616 gånger
Publicerad 2009-11-24 00:47



Bookmark and Share


  Dito VIP
festivalsorg var ett bra ord specillt i samband med Gyllende tider
2009-11-24
  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP