Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inom seriös litteratur skiljer man på ett verk och kommentarer om ett verk; liksom en låt och ett jam kring en låt Bilden: Voltaire, ett måste för läsare av smak och intresse




RimTanka ~ Bagatellskrift kontra Seriös Kvantitativ

~*~

Pamflettmörker är
diktare som diktar om
dikters diktare

egen skrift de ej skriftar
längre - skuggorna skiftar

LPWJ 22/11/09




Bunden vers (Tanka) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 419 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-11-24 00:53



Bookmark and Share


    ej medlem längre
BRA!
2009-11-24
  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP