Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det kursiverade är tillägg Bilden: Trio me' Bumba som gjorde den året jag föddes 1968 (tror jag minns den tidigt, den spelades nog rätt flitigt)




Sedoka/Haiku ~ Nyskrivning av Klassiker

~*~

Man ska leva för
varandra och ta vara
på den tid man har - men man

ska aldrig leva
blott genom andra - utan
bruka sina egna dar

~*~

Man ska leva för
varandra för en gång finns
bara minnen kvar

LPWJ 22/11/09






Bunden vers (Tanka) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 777 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-11-24 09:14



Bookmark and Share


  Yrre VIP
Verkligen tänkvärd!!
2010-02-23

  Gunnel Eriksson VIP
Även jag minns Trio me Bumba från
1963. Då var Sol.sol, populär.
Dina slutsatser utifrån deras text
är bra.
2009-11-25

  thyra
Det är mycket viktigt! Alla tre! Minns Trio mé Bumba när dom sjöng "Sol Sol Sol i de glimmande snår..." också.
2009-11-24

  stenen/ Yv Ericsson
Så måste det vara! bra.
2009-11-24

  Miss Mod
Håller med Dig, fullkomligt.
2009-11-24

  Ulf Lagerholm
goda rader, ja fundamentala i allt mänskligt umgänge, att ha denna klokskap för ögonen i själva livet virvel, ja det är ju det som är det avgörande

hattlyft!
2009-11-24

  Bibbi VIP
Verkligen något att tänka på.
Applåd!
2009-11-24
  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP