Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag ska ta mitt liv



jag ska ta mitt liv

lite mer
på allvar










jag har ju bara ett
trots allt...












Fri vers av Staffan Welroos VIP
Läst 480 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2009-11-24 11:17



Bookmark and Share


  Din Fiende
Kommersiellt gångbar men bra ändå!
2009-12-02

  Peter Matsa
Fyndigt klokskap!
2009-11-28

  Silencium
Mycket klokt!
2009-11-24

  Junitvillingen
Fick hjärtat i halsgropen av rubriken, men vändningen sen är förträfflig! Men nog lyckades du med uppsåtet att lura mig - och säkert fler också!;-)
2009-11-24

  hl
två val
2009-11-24

    Max Poisé
jo det är en tanke...
2009-11-24

  Teresia Ridell
Rubriken känns lite anstötlig för mig som ganska nyligen förlorat en anhörig just på detta sätt. Men texten i sig är fyndig o klok.
2009-11-24

  Mr Lindemann VIP
det gäller att varligt och lätt
ta det allvarligt men på rätt
sätt
det dära som kallas livet
2009-11-24

  Line W
Fyndigt och bra! :) Kram
2009-11-24

    ej medlem längre
Blev lite orolig i början.. bra!
2009-11-24

  etthjärtaäralltidrött
Gör så, all värme!
2009-11-24

  lycksele
Den som tror att vi har mer än ett liv kommer att bli grymt besviken och får ångra sej!
Det gäller även självmordsbombare som hoppas på ett paradis.
2009-11-24

    ej medlem längre
att leva är allvarligt ... och spännande
(men bli inte för allvarlig)

bra skrivet :-)
2009-11-24

    ej medlem längre
Bra. Man måste våga ta sitt liv på allvar.
2009-11-24

    tramp
snygg med en bra dubbelmening !
2009-11-24

  ~Hope~
Ja, men det vet vi ju inte... du kanske har miljoner?? Den som överlever döden får se=)
2009-11-24
  > Nästa text
< Föregående

Staffan Welroos
Staffan Welroos VIP