Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mitt första försök att skriva en limerick... Hittad i byrålåda. (Författad ca 2005 kanske) Jag gillar varken buskishumor, bunden vers eller limerickar, detta är endast för att prova... =)


En snubbe från Stockholm (Limerick)


det var en gång en gubbe från stockholm
inga tjejer ville någonsin ha honom

och när han väl lyckades hitta
en endaste flicka

fick han flytta från loftgång till loftgång













Bunden vers (Limerick) av Staffan Welroos VIP
Läst 1004 gånger
Publicerad 2012-03-02 16:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Staffan Welroos
Staffan Welroos VIP