Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det blev så tyst i vår

det blev så tyst i vår
det hördes inga stråkar mer
i min värld
inget dämpat piano
i bakgrunden
bara ekot av sånt jag
inte vågade lyssna på
det blev sommar
och jag grät på en strand
med sand mellan tårna
så tyst det bara gick
för det var så tyst i min värld
även om det kändes
som att hela världen
låg på Vätterstranden
just den dagen
så var jag ensam
jag laddade ipoden
några dagar
innan hösten tog slut
det lät bra
och jag gråter inte längre
och jag känner mig
inte ensam längre
inte sedan du lämnade mig
i min värld hörs stråkar
och ett dämpat piano
i bakgrunden igen




Fri vers av LilyRasp
Läst 245 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-24 23:18



Bookmark and Share


    sårosa
den va glad !
2009-11-25
  > Nästa text
< Föregående

LilyRasp
LilyRasp