Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kristi förklarings dag 2008...


Ropet, svaret, insikten

Den grå vägen låter sig inte besvaras
Jorden brister
Vem svarar mig?
Från vilket fönster svarar du mig,
Gud?

"Kom in. Kom in på insidan."
Allt binder du samman,
så mycket var styckat och delt -
Bind du det samman!




Fri vers av näver de anima
Läst 140 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-25 10:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

näver de anima