Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Små tankisar

Ta dina steg i din takt
Annars kommer du i otakt

Låt ingen tänka åt dig
Då vet du inte hur du tänkt

Låt ingen ta din plats
Den är ämnad bara för dig

Låt ingen kliva in på din space
Det blir så trångt då

Gräm dig inte över det som var
Idag får du en ny chans

Om du gråter idag
Så är glädjen din imorgon

Om du tror på dig själv
Så kan andra göra det med




Fri vers av Anjeska
Läst 174 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-25 10:26



Bookmark and Share


  Marreb
Jamen ser man. Det blev en dikt. Läser och tar in. :-)
2009-11-26

    eva m h
Gott tänkt!
2009-11-25
  > Nästa text
< Föregående

Anjeska
Anjeska