Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Betongen är grå och himmelen likaså

Endast några fjuttiga soltimmar har vi fått här över Stockholm stad i november månad
Inte för att jag är förvånad
Men ändå
Inte konstigt då, att man känner sig lite trött och deprimerad
Känner inte för att göra så mycket
Man låser in sig
Sätter sig sen snällt ner framför sin dator och skriver ner hur tråkig och grå denna novembermånad ändå har varit
Inga D- vitaminer så långt som ögat kan nå
D- vitaminer det som solen ger en
D- vitaminer det som får en att le och vara glad……

Betongen är grå och himmelen likaså……

Ken Cassel
25/11-09.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 197 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-11-25 15:15



Bookmark and Share


  anits VIP
Ingen trevlig månad att minnas
när våren här, då glömmer vi och
tar till oss ljuset
2009-11-25

  Man i planet
Grått är vackert
2009-11-25

    tramp
Jaru så e de

Men en semla skulle sitta gött nu !
2009-11-25

  Larz Gustafsson VIP
Fasansfull månad.
2009-11-25
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel